Werkwijze

Een duidelijke overzichtelijke werkwijze zorgt ervoor dat u binnen no-time voorzien bent van uw eigen unieke nieuwe huisstijl. Goede communicatie en terugkoppeling is hierbij uiteraard belangrijk.

1 Logo

De identiteit en uitstraling van uw bedrijf weergegeven in een professioneel en uniek logo. De eerste stap tot een complete huisstijl.

Meer info over logo's.

2 Visitekaartje

Het visitekaartje, onmisbaar als u in contact komt met nieuwe potentiële klanten. Professioneel en stijlvol vormgegeven voor die perfecte eerste indruk.

Meer info over visitekaartjes.

3 Briefpapier

Briefpapier als basis voor uw offertes en facturen. Voorzien van uw logo en bedrijfsgegevens.

Meer info over briefpapier.

4 Envelop

Ook uw eigen gepersonificeerde enveloppen voorzien van uw logo en adresgegeven om het huisstijl pakket compleet te maken.

Meer info over enveloppen.

Uw nieuwe huisstijl bestellen

De onderstaande stappen zijn van toepassing als u kiest voor het Basis pakket met daarin het ontwerp voor een logo, visitekaartje, briefpapier en envelop.

1 Vul het aanvraagformulier in.
Op het aanvraagformulier geeft u alle belangrijke relevante informatie van uw bedrijf, product of evenement aan aangevuld met uw eisen en wensen. Wij vragen u om hier even de tijd voor te nemen om alles zo duidelijk en precies mogelijk in te vullen. Dit om u zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

2 Bevestiging
Na ontvangst van uw aanvraag krijgt u van ons een opdrachtbevestiging met een korte samenvatting van uw wensen. Als u hierop akkoord geeft gaan we voor u aan de slag.

lijn_grijs_820px