Werkwijze

Een duidelijke overzichtelijke werkwijze zorgt ervoor dat u binnen no-time voorzien bent van uw eigen unieke nieuwe huisstijl. Goede communicatie en terugkoppeling is hierbij uiteraard belangrijk.

1 Logo

De identiteit en uitstraling van uw bedrijf weergegeven in een professioneel en uniek logo. De eerste stap tot een complete huisstijl.

Meer info over logo's.

2 Visitekaartje

Het visitekaartje, onmisbaar als u in contact komt met nieuwe potentiële klanten. Professioneel en stijlvol vormgegeven voor die perfecte eerste indruk.

Meer info over visitekaartjes.

3 Briefpapier

Briefpapier als basis voor uw offertes en facturen. Voorzien van uw logo en bedrijfsgegevens.

Meer info over briefpapier.

4 Envelop

Ook uw eigen gepersonificeerde enveloppen voorzien van uw logo en adresgegeven om het huisstijl pakket compleet te maken.

Meer info over enveloppen.

Uw nieuwe huisstijl bestellen

De onderstaande stappen zijn van toepassing als u kiest voor het Basis pakket met daarin het ontwerp voor een logo, visitekaartje, briefpapier en envelop.

1 Vul het aanvraagformulier in.
Op het aanvraagformulier geeft u alle belangrijke relevante informatie van uw bedrijf, product of evenement aan aangevuld met uw eisen en wensen. Wij vragen u om hier even de tijd voor te nemen om alles zo duidelijk en precies mogelijk in te vullen. Dit om u zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

2 Bevestiging
Na ontvangst van uw aanvraag krijgt u van ons een opdrachtbevestiging met een korte samenvatting van uw wensen. Als u hierop akkoord geeft gaan we voor u aan de slag.

lijn_grijs_820px

Visitekaartjes, briefpapier en envelop

Het visitekaartje, briefpapier en envelop worden tegelijkertijd ontworpen om ze zo op de beste manier op elkaar af te stemmen en om u vervolgens te kunnen tonen hoe het complete pakket, het totaalplaatje, er uit komt te zien.

6 Het ontwerp
U ontvangt één ontwerp van het visitekaartje, briefpapier en envelop. U krijgt het ontwerp te zien met daarop het visitekaartje, briefpapier en envelop samen op een blad voor een totaalbeeld – zie voorbeelden – maar ook krijgt u elke element los te zien.

7 Aanpassingen
U laat ons vervolgens weten wat u van het ontwerp vind en eventueel worden er nog aanpassingen gedaan.

lijn_grijs_820px

Afronden en opleveren

8 Afronden
U bent tenslotte helemaal tevreden bent over uw nieuwe huisstijl? Dan heeft u de keuze om uw visitekaartjes, briefpapier en enveloppen via de Huisstijl starter te laten drukken of zelf een goede drukker te zoeken. Indien u het drukken overlaat aan de Huisstijl starter dan hoeft u enkel uw wensen door te geven en wordt na betaling van de totaalfactuur netjes alles bij u afgeleverd.

9 Opleveren
Na betaling van de factuur ontvangt u tevens een link waar u uw nieuwe huisstijl kunt downloaden in diverse bestanden en formaten.

100% tevreden

Pas als u volledig tevreden bent met uw nieuwe huisstijl zijn wij dat ook. Mocht u daarom opmerkingen of vragen hebben, stel ze gerust!

Snelheid & service

Zonder daarbij aan kwaliteit in te binden tracht de Huisstijl starter u zo snel mogelijk van dienst te zijn door duidelijke communicatie en een goede planning.

Laten afdrukken

U kunt er voor kiezen om ook het drukken van de visitekaartjes, briefpapier en enveloppen over te laten aan de Huisstijl starter.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen?

T 06 - 42 81 22 32
E info@huisstijlstarter.nl