Contact

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u iets anders kwijt?
Neem dan gerust contact op met ons en u krijg zo snel mogelijk een reactie terug.

Contacgegevens

Heeft u na het bekijken van deze website interesse, vragen of opmerkingen neem dan vrijblijvend contact op met de Huisstijl starter via onderstaande contactgegevens of het contactformulier rechts.

Huisstijl starter

Schoolstraat 15
5741CT Beek en Donk
(omgeving Eindhoven)

T 06 42 81 22 32
E info@huisstijlstarter.nl

KVK 17263485
BTW nr. NL199293545B01

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over de Huisstijl starter

De Huisstijl starter is een initiatief van reclamebureau skyhighmedia. In het leven geroepen om huisstijl ontwerp betaalbaar te maken voor met name startende ondernemers, die behoefte hebben aan een professionele, betaalbare en unieke huisstijl. Zonder allerlei vergaande strategieën en adviezen, zodat u binnen no time voorzien bent van een nieuwe huisstijl.

Ook voor uw website & promotiemateriaal

U wilt ook graag een mooie website voorzien van uw nieuwe huisstijl ? Of promotiemateriaal als flyers of brochures ? Geen probleem. Reclamebureau skyhighmedia kan u helpen om ook dit soort zaken voor u te realiseren, zodat uw nieuwe bedrijf nóg beter op de kaart wordt gezet.

100% tevreden

Pas als u volledig tevreden bent met uw nieuwe huisstijl zijn wij dat ook. Mocht u daarom opmerkingen of vragen hebben, stel ze gerust!

Snelheid & service

Zonder daarbij aan kwaliteit in te binden tracht de Huisstijl starter u zo snel mogelijk van dienst te zijn door duidelijke communicatie en een goede planning.

Laten afdrukken

U kunt er voor kiezen om ook het drukken van de visitekaartjes, briefpapier en enveloppen over te laten aan de Huisstijl starter.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen?

T 06 - 42 81 22 32
E info@huisstijlstarter.nl