Briefpapier

Algemene informatie

Briefpapier is papier bestemd voor het schrijven, typen of afdrukken van brieven.

In het bijzonder wordt de term briefpapier ook gebruikt voor voorbedrukt papier waarvan een organisatie, bedrijf of privé-persoon gebruik maakt voor de correspondentie. Het is één van de belangrijke huisstijldragers van een bedrijf. Na een ontwerp wordt indien nodig een stramien opgemaakt. Dit stramien bevat de posities van een aantal vaste briefonderdelen, zoals logo of beeldmerk, datum, geadresseerde, onderwerp, kenmerk en aanhef.

Briefpapier is doorgaans van het formaat A4; 297 mm x 210 mm.

^

Regels voor facturen

Briefpapier en facturen bevatten vaak belangrijke informatie. Er zijn dan ook allerlei regels op grond waarvan die informatie vermeld moet worden. De Huisstijl starter houdt hier uiteraard rekening mee.

Speciale regels zijn er voor de inrichting van facturen. Aan uw logo en bedrijfsnaam heeft u natuurlijk al gedacht. Uw adresgegevens vast ook. Maar om aan de eisen van de fiscus te voldoen moet de factuur in ieder geval voorzien zijn van:

  • Datum en doorlopend volgnummer
  • Datum van levering;
  • Naam en adres van de koper/opdrachtgever;
  • Naam en adres van de verkoper/dienst-verlener;
  • Omschrijving van de goederen of diensten;
  • Hoeveelheden, prijzen en bedrag voor BTW;
  • BTW-identificatienummer van koper en verkoper (alleen bij transacties binnen de Europese Unie).

^

100% tevreden

Pas als u volledig tevreden bent met uw nieuwe huisstijl zijn wij dat ook. Mocht u daarom opmerkingen of vragen hebben, stel ze gerust!

Snelheid & service

Zonder daarbij aan kwaliteit in te binden tracht de Huisstijl starter u zo snel mogelijk van dienst te zijn door duidelijke communicatie en een goede planning.

Laten afdrukken

U kunt er voor kiezen om ook het drukken van de visitekaartjes, briefpapier en enveloppen over te laten aan de Huisstijl starter.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen?

T 06 - 42 81 22 32
E info@huisstijlstarter.nl